Vägen till Frihet
Likes
160
Antal inlägg
234
Följare
73
Medals
0
Stad
Stockholm
Om användaren
Vi sitter fast i ekorrhjulet och vill hitta vägen ut! Vi vill ha mer tid att umgås med varandra och mer tid att lägga på projekt som betyder något för oss - på riktigt. Vår dröm är att kunna sluta arbeta (om vi vill), vistas hela eller delar av året i ett varmare land och leva av våra passiva inkomster. Följ vår väg till frihet och vår kamp att bygga upp en "pengamaskin" som gör det möjligt för oss att realisera drömmen.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blog

Mål

Vårt första delmål är att, från och med 2018, och framåt kunna vara lediga 3-4 månader per år (vinter) som då tillbringas på varmare breddgrader. Dessutom är målet att kunna vara ledig ytterligare någon månad i Sverige på sommaren och några dagar runt jul. Detta återkommande äventyr ska helt finansieras av passiva inkomster från aktieutdelningar. Glädjande nog kan jag konstatera att vi nu 2017 har nått detta mål och i början av 2018 bär det iväg till Thailand. 

 

 

 

Vårt långsiktiga mål är att helt kunna leva av passiva inkomster. Just nu har vi dock väldigt roliga jobb som vi trivs med och har därför ingen önskan att helt sluta arbeta. Frihet för oss är att kunna disponera tiden vi har så som vi vill och utan att vara beroende av lön varje månad. Om bara några få år kommer vi att ha nått fram hela vägen vilket motiverar!

Som läget är nu (2017) är första vistelsen utomlands inbokad. Det blir drygt 3 månader i Thailand! Vår dotter kommer att gå i en svensk skola och vi kommer att få massor av tid för varandra och att göra saker vi älskar. Parallellt med detta fortsätter vi att bygga vidare på vår utdelningsmaskin som växer sig allt starkare för varje dag som går.

Tagging (blog): 
Comment as anonymous user or register/login
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (7)

Tagging