Ekonomiblogg
Likes
389
Antal inlägg
607
Följare
81
Medals
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomiblogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blog

Boktips till kvinnor om aktie-investeringar:

Skiljer sig mäns och kvinnors investeringar? I mångt och mycket är det ingen större skillnad mellan könen. Är det fördomar som lever vidare bland allmänheten om kvinnors investeringar?: Det finns många kvinnor som jag känner till som gör bra investera i fonder & aktier. 

 

Mycket av det som vi läser och studerar om kvinnors och mäns investeringar är omodernt. Att kvinnor är obenägna att ta risker eller osäkra är föråldrade termer. Kvinnor investerar mycket och gärna, men de placerar pengarna i något som betyder mycket för dem. Om det är meningsfullt är många beredda att ta stora risker. 

 

Det betyder att företag måste tala ett språk som tilltar även kvinnor. Jag tycker att det viktigaste för dem är att se till sina egna personliga värderingar, vad de vill åstadkomma och vad som är meningsfullt för dem, och sedan koppla det till sina investeringar. På så sätt kommer de att bli mer framgångsrika ur eget perspektiv. 

 

Boktips till kvinnor:  Kvinnorna som äger börsen - aktier för nybörjare - Natalie Eriksson ...

 

 

Se film klicka på länken. http://down0.80217-down0.dna.qbrick.com/80217-down0/2017-03-08/11/shb_1200.mp4

 

Anonymous's picture
Lån och finans... (not registered)

Om du behöver ekonomisk hjälp, tveka inte att kontakta oss. Du kan få ett lån i intervallet mellan 30.000 SEK och 10.000.000 SEK på mycket gynnsamma villkor i all laglighet och tillförlitlighet. För mer information om finansieringsarrangemang, kontakta oss via e-post. E-mail: capakredit@gmail.com

Comment as anonymous user or register/login
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (28)

Tagging