Ekonomiblogg
Likes
389
Antal inlägg
607
Följare
81
Medals
0
Stad
Lund
Om användaren
Hej! Välkommen till min ekonomiblogg.Framgångsrika beslut börjar med insikt.Bra att vara kreativ och ha fantasi har du någon bra ide om vad du vill göra? Jag själv älskar att köpa & sälja aktier och gör också det över dagen, day trading, även om huvuddelen av min aktieportfölj med tiden kommer bestå av utdelningsaktier med bra utdelning. Ni kan titta in på min blogg och klicka runt och se om ni får en bra ide. Ja kommer att skriva om det i min blogg. Kan du ditt bolag ditt innehav och din position så vågar du äga dem.Gör man något som är roligt så brukar det bli bra.
Kontakt email

RSS

RSS feed

Blog

Börjar bli en schyst vardag för aktieägare i Sensys Gatsos.

Det ska bli intressant och se om den positiva trenden kan fortsätta i bolaget, och att öka ordervärdet. Om det blir så kan det påbörjas en kursuppgång i aktien?.

 

Sensys Gatsos nye vd Ivo Mönnink flaggar för förbättrade marknadsutsikter i rapporten för det tredje kvartalet.

 

I det korta perspektivet verkar det som att den instabila och osäkra marknadssituationen har börjat förbättras. Sensyd G  kommer fortsätta att fokusera på strategi att utöka operatörstjänsteaktiviteter och tillhandahålla innovativa mjukvaru och systemlösningar runt om i världen skriver han.

 

Trots att stora möjligheter i Mellanöstern och andra regioner fördröjts i tid, har Sensys Gatso upprätthållit en stabil försäljningsnivå. Under det tredje kvartalet uppgick försäljningen till 70,9 miljoner kronor (68,4), varav Systemförsäljning bidrog med 58,9 miljoner kronor (52,2), vilket är i linje med bolagets förväntningar för året, heter det i rapporten.

 

Ivo Mönnink skriver också att ökningen i orderingången ligger i linje med förväntningarna för året. Under det tredje kvartalet steg orderingången till 59,4 miljoner kronor (44,8). Det känns bra som aktieägare.

 

Ebitda-resultatet för tredje kvartalet uppgick till -8,9 miljoner kronor (-11,5). Sensys Gatsos fortsätter att fokusera på ökad försäljning och vidare kostnadsreduceringar för att förbättra ebitda-talet ytterligare.

i skrivande stund är kursen cir, 0,70 Kr:-

 
Ekonomiblogg's picture
389
607
81
0
Ekonomiblogg

Kursrusning nu i Sensys Gatso:

 

Sensys Gatso har fått en order från Trafikverket värd 39 miljoner kronor.

Ordern gäller nyetablering av system för ATK (Automatisk Trafiksäkerhetskontroll) under 2018 och omfattar system och skåp för nya ATK-platser.

 

Installation och driftsättning för denna etablering ingår inte i ordern utan orderläggs löpande under 2018 i takt med att etableringarna fortskrider. Leveranser mot den nu lagda ordern kommer att genomföras under andra halvåret 2018. kurs nu i skrivande stund är cir, 1,56 kr:-.

 

Comment as anonymous user or register/login
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Blog Archive

Blog Archive
2018 (28)

Tagging